Igraonica virovitičke knjižnice otvorila svoja vrata najmlađima: Od sada možete sa svojim djetetom doći na slobodnu igru

Na veliku radost mališana i njihovih roditelja Gradska knjižnica i čitaonica Virovitica u svoju ponudu uvela je novu uslugu.

Od danas (utorak) tijekom radnog vremena knjižnice djeca između jedne i sedam godina života mogu se doći igrati u Igraonicu virovitičke knjižnice. Izuzev vremena organiziranog programa Igraonice, virovitički klinci i klinceze mogu uživati u prostoru vesele Igraonice.

Da bi mogli koristiti ovu uslugu, moraju biti članovi Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica, odnosno imati pojedinačno članstvo na Dječjem odjelu ili obiteljsku članarinu. Početno korištenje Igraonice moguće je i za nečlanove knjižnice, a svoje dolaske i odlaske potrebno je evidentirati na Informacijskom pultu.

Tijekom boravka u Igraonici uz dijete obavezno treba biti i odrasla osoba (roditelji, bake, djedovi…), a obavezno je i korištenje papuča (djeca) i nazuvki ili čarapa (odrasli).
Mališanima su na raspolaganju sve igračke (osim onih iz igroteke), kojima treba pažljivo rukovati te ih na nakon igre vratiti na njihovo mjesto.

(www.icv.hr, eat)

326924504 583056346662011 1192077716473293301 n

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content