Pacijentica nožem izbola psihijatricu dr. Elviru Koić u ordinaciji u Virovitici

Danas oko 17 sati pacijentica (37) nožem je nasrnula i izbola poznatu psihijatricu prim.mr.sc. Elviru Koić, dr.med. u njenoj privatnoj ordinaciji u Virovitici. Psihijatrica je izvan životne opasnosti i pomoć joj se pruža u OB Virovitica dok je napadačica uhićena i nad njom se provodi istraga. 

Iz PU virovitičko-podravske potvrdili su nam da je napadačica uhićena te kako je istraga u tijeku. 

Dr. Sandra Frljević iz Objedinjenog hitnog bolničkog prijama u Općoj bolnici Virovitica rekla je kako je dr. Koić primljena s višestrukim ubodnim ranama po cijelom tijelu, ali da je zasad izvan životne opasnosti. 

-Pacijentica je izgubila puno krvi, budući da je napad, prema informacijama koje zasad posjedujemo, trajao oko pola sata. Iako ima višestruke ubodne rane po cijelom tijelu, nije  životno ugrožena. Njeno stanje zasad je stabilno. Pomoć joj se pruža i nadalje – kratko je komentirala dr. Sandra Frljević.   

Podsjećamo, psihijatrica dr. Elvira Koić je i dugogodišnja voditeljica Odjela za socijalnu psihijatriju Neuropsihijatrijske bolnice dr. Ivan Barbot u Popovači. Radila je i u Općoj bolnici Virovitica. S pacijentima radi iz cijele Slavonije, pa i Hrvatske, a poznata je i omiljena i po svom radu s pacijentima oboljelima od PTSP-a, osobito s braniteljskom populacijom. Vijest da je ozlijeđena šokirala je ne samo pacijente, već i kolege liječnike i brojne druge stručnjake s kojima dr. Koić godinama uspješno surađuje. 

(www.icv.hr) 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content