Učenice OŠ Petra Preradovića Pitomača pobjednice županijskog natjecanja u odbojci za djevojčice 7. i 8. razreda

Učenice Osnovne škole Petra Preradovića Pitomača pobjednice su županijskog natjecanja školskih sportskih društava u odbojci za djevojčice 7. i 8. razreda koje je jučer (utorak) održano u Virovitici.

Na turniru je ukupno sudjelovalo sedam školskih sportskih društava: ŠSD IBM iz Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić Orahovica, ŠSD Vihor iz Osnovne škole Ivana Gorana Kovačića iz Gornjeg Bazja, ŠSD Junior iz Osnovne škole Josipa Kozarca Slatina, ŠSD Mladost iz Osnovne škole Vladimira Nazora Virovitica, ŠSD Bilogora iz Osnovne škole Augusta Cesarca iz Špišić Bukovice, ŠSD Sokol iz Osnovne škole Petra Preradovića Pitomača i ŠSD KOŠ iz Katoličke osnovne škole Virovitica.

U finalnom susretu Pitomačanke su u dva seta uvjerljivo slavile protiv odbojkašica iz virovitičkih ‘Nazora’ i tako izborile plasman na državnu završnicu.

Za pobjedničku ekipu, koju je vodio Danijel Bijuk, nastupile su: Tonka Grgačić, Bruna Vedriš, Sara Tržić, Tena Tratnjak, Iva Lucija Švarbić, Ema Dravec, Lana Pankasz, Lana Đanić, Saša Sesvečan, Nika Kolarić i Petra Šokec.

U susretu za treće mjesto učenice Katoličke osnovne škole iz Virovitice identičnim su rezultatom (2:0) bile bolje od Slatinčanki.

Konačni poredak:

  1. ŠSD Sokol
  2. ŠSD Mladost
  3. ŠSD KOŠ
  4. ŠSD Junior

(www.icv.hr, ts)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content