Udruga vinogradara i voćara “Sveti Vinko” Virovitica i ove godine organizira ocjenjivanje uzoraka mladih vina: Prijave 4. veljače, a proglašenje najboljih na 26. Viroexpu

Udruga vinogradara i voćara “Sveti Vinko” Virovitica od prvih je dana sudionik Viroexpa, a i ove će godine organizirati ocjenjivanje uzoraka mladih vina koja će se potom moći kušati na sajmu.

Zainteresirani vinari trebaju svoje uzorke (tri boce minimalne zapremine 0,75 litara) donijeti u Tehnološko-inovacijski centar u Virovitici, Matije Gupca 78, u subotu, 4. veljače, od 9 do 17 sati. Trošak ocjenjivanja vina za članove navedene udruge iznosi 10, a za ostale izlagače 15 eura po uzorku. Proglašenje najboljih bit će u sklopu 26. Viroexpa u subotu, 18. veljače.

Podsjetimo, 26. Viroexpo održat će se od 17. do 19. veljače u Virovitici. Uz BiH kao zemlju partner, županija partner ovogodišnjeg sajma bit će Ličko-senjska županija, a pokroviteljstvo je potvrdilo i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Organizatori i pokrovitelji sajma godinama su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije i Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, a tehnički organizator je Viroexpo d.o.o.

(www.vpz.hr, foto: ilustracija, K. Toplak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content