Dajana Potolovec nova je predsjednica Udruge žena Lila

Jučer (nedjelja) je u domu DVD-a Lila održana 3. izborna izvještajna skupština Udruge žena Lila kojoj su, uz vodstvo Udruge, nazočili i gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba, direktorica Turističke zajednice Ines Resler, predsjednik MO Lila Mario Repinc, župnik Župe Gospe Fatimske Velimirovac, vlč. Perica Maranović te predstavnici DVD-a i NK Lila.

Skupštinu je otvorila predsjednica Katarina Potolovec koja je ujedno pozdravila sve prisutne, dok je tajnica Udruge Katarina Fruk podnijela izvještaje. Izvješće o financijskom poslovanju podnijela je blagajnica Katarina Fruk, izvješće Nadzornog odbora predsjednica Valentina Repinc, a sva su izvješća prihvaćena jednoglasno nakon čega je izabrana nova uprava Udruge. Tom je prilikom jednoglasno izglasano da je nova predsjednica Dajana Potolovec, dopredsjednica Dijana Horvat, tajnica Katarina Fruk, a blagajnica će biti dosadašnja predsjednica Katarina Potolovec.

– Cilj nam je surađivati s drugim udrugama te sudjelovati u svim aktivnostima, pomagati onoliko koliko budemo mogli te ćemo se potruditi da budemo što aktivniji u mjestu. Ovom prilikom zahvaljujem se na ukazanom povjerenju te ću se potruditi opravdati ga- istaknula je novoizabrana predsjednica Dajana Potolovec. Na rad udruge osvrnula se dosadašnja predsjednica Katarina Potolovec koja je istaknula kako je zadovoljna učinjenim. 

– Želim se ovom prilikom zahvaliti članovima Udruge na suradnji i nadam se da su zadovoljni istom. Naša Udruga sastoji se od 23 članice, od aktivnosti koje smo obilježavali svakako želim istaknuti sportske igre te obilježavanje manifestacije “Večer ružičaste vrpce” na koju se odazvao velik broj ljudi, a prošle smo godine odustali od Adventa u Našicama kako bi mogli napraviti vlastiti u našem mjestu, Lili, na što su mještani reagirali oduševljenjem- rekla je Katarina.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba pohvalio je rad Udruge rekavši kako izlaze iz okvira Lile.

– Udruga žena Lila posebno se ističe humanitarnim radom i po tome su prepoznatljive, ne samo u Lili nego i u Našicama, te im svakako treba čestitati na tome, kao i na činjenici da su u svom mjestu upriličile Advent kako bi svojim mještanima dočarali duh Božića i zajedništva koje i priliči za Advent što je pohvalno- rekao je tom prilikom gradonačelnik Kašuba.

(www.icv.hr, eš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content