Doznajte gdje će biti vaš izložbeni prostor: Objavljen je tlocrt s izlagačima sajma za 26. Viroexpo

Za tjedan dana, u petak 17. veljače, vrata će otvoriti jedan od tri najbolja sajma u Hrvatskoj – 26. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, Viroexpo 2023. Prema riječima direktora Viroexpa Bojana Mijoka, sajamski prostor je popunjen i organizatori željno čekaju početak.

U tri dana, posjetitelji, za koje je ulaznica na sajam samo 1 euro, moći će uživati u brojnim događanjima i stručnim predavanjima. Vrijedni organizatori, marljivo su prikupljali prijave izlagača te je definiran tlocrt sa svim izlagačima koji će sudjelovati na sajmu, a mi vam donosimo tlocrt unutrašnjeg dijela Viroexpa koji možete vidjeti OVDJE, dok raspored za vanjski izlagački prostor možete vidjeti OVDJE

Ostale detaljne informacije s rasporedom događanja i stručnih predavanja od 16. do 19. veljače, možete vidjeti na službenoj stranici sajma www.viroexpo.com.hr

Uz Vladu RH, pokrovitelji sajma su i: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvo poljoprivrede i Ministarstvo turizma i sporta. BiH je Zemlju partner sajma, a Županija partner Viroexpa 2023 je Ličko-senjska županija.

Organizatori i pokrovitelji sajma godinama su – Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o. Sponzor partner su Hrvatske šume.

(vpz.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content