Dvije ekipe OŠ Petra Preradovića Pitomača, pod vodstvom Marija Rengela, izborile put na Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu

U ‘režiji’ Marija Rengela, dvije ekipe OŠ Petra Preradovića Pitomača, učenice i učenici 7. i 8. razreda, putuju na Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu, koje će se od 26. do 28. travnja održati u Poreču.

Naime, u srijedu, 1. veljače u Virovitici, u multifunkcionalnoj hali Viroexpo održano je županijsko natjecanje školskih sportskih društava osnovnih škola u stolnom tenisu za učenike sedmih i osmih razreda.

Na turniru je ukupno sudjelovalo pet školskih sportskih društava: ŠSD IBM iz Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić Virovitica, ŠSD Mladost iz Osnovne škole Vladimira Nazora Virovitica, ŠSD Sokol iz Osnovne škole Petra Preradovića Pitomača, ŠSD Izvor iz Osnovne škole Ivana Gorana Kovačića Zdenci i ŠSD Iskra iz Osnovne škole Voćin.

Djevojčice iz Pitomače slavile su u postavi Patricia Ivanic, Bela Đakić i Iva Radinčić, dok su dječaci trijumfirali u sastavu Marko Balić, Dominik Špoljarić, Dino Španić i Karlo Radinčić. Mentor ekipama bio je Mario Rengel.

(www.icv.hr, www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content