Igor Pasarić pobjednik prve Kobasijade u Rezovcu: Nagradu publike odnio Tomislav Košić

Nakon niza drugih manifestacija, Nogometni klub Rezovac, uz podršku Mjesnog odbora Rezovac, u društvenom domu istoimenog virovitičkog prigradskog naselja održao je prvu Kobasijadu – natjecanje u izboru najbolje kobasice.

Na natjecanje su pristigla 23 uzorka koje je ocjenjivao stručni žiri, a činili su ga majstori mesari Ivica Dubac i Dalibor Barčan te kandidat za majstora mesara Alen Perić.

Uz njih, uzorke je mogla ocjenjivati i publika koja se paralelno natjecala na turniru u kartaškoj igri bela. Po ocjeni stručnog povjerenstva najbolji uzorak imao je Igor Pasarić, drugi je bio Vedran Lefler, dok je treće mjesto zauzeo Mario Kolarević.

Nakon toga slijedilo je prebrojavanje glasova publike. Po ukusu publike najbolju kobasicu je napravio Tomislav Košić.  Diplome, medalje i nagrade najboljim kobasičarima podijelio je predsjednik NK Rezovac Antonio Ilijašević.

-Za prvi puta zadovoljni smo odazivom. Očekujem da ova manifestacija postane tradicionalna te de se na idućoj kobasijadi okupi još veći broj sudionika – u ime organizatora rekao je predsjednik MO Rezovac i član uprave NK Rezovac Tomislav Biondić.

Na turniru u beli, koji se odvijao paralelno s kobasijadom, prvo mjesto osvojio je par Tomislav Košić i Stjepan Sić, koji je u finalu bio bolji od para Darko Topić i Tomislav Galeković. Nagrade za natjecanje u beli podijelio je član uprave NK Rezovac Ivan Biondić.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content