KINO SLATINA Ovog vikenda pogledajte “Priče iz skrivenog grada: neustrašiva Dina”, “Babylon”, “Asterix i Obelix: Srednje kraljevstvo” i “Duhovi otoka”

Kino Slatina vam i ovog vikenda donosi odlične naslove!

PRIČE IZ SKRIVENOG GRADA: NEUSTRAŠIVA DINA
-animirani

Petak, 03.02. u 17:00
Subota, 04.02. u 17:00
Nedjelja, 05.02. u 17:00

Vječno optimistična kuoka po imenu Dina ima nemoguć san – pobijediti u ‘Najstrašnijim igrama na svijetu’.

Skriveni grad vrvi od priprema za ‘Najstrašnije igre na svijetu’, globalni spektakl u stilu Olimpijskih igara koji dočekuje najžešće, najsmrtonosnije i najstrašnije životinje iz cijelog svijeta koje se natječu za željnu titulu ‘Najstrašnije životinje na svijetu’. Ljupka i nasmijana kuoka po imenu Dina ima kolosalan san; postati NAJstrašnija životinja na svijetu! Nevoljko zamolivši pomoć drskog bivšeg prvaka, morskog krokodila po imenu Frankie, Dina mora prihvatiti sve izazove ove slavne igre. Njezin je cilj nadvladati sve natjecatelje i dokazati svom gradu da pravi šampioni dolaze u svim veličinama!

Cijena ulaznice: 3,50 € | 26,37 KN

BABYLON
-drama, povijesni, komedija

Petak, 03.02. u 19:00
Subota, 04.02. u 19:00
Nedjelja, 05.02. u 19:00

Od Oscarom nagrađenog redatelja filmskih hitova La La Land i Ritam ludila, Damiena Chazellea dolazi pravi filmski spektakl – Babylon čija je radnja smještena u 1920. godinu u Los Angelesu, a u glavnim ulogama su Brad Pitt, Margot Robbie i Diego Calva.

Priča o prevelikoj ambiciji i nečuvenom ekscesu, prati uspon i pad više likova tijekom ere neobuzdane dekadencije i izopačenosti u ranom Hollywoodu.

Cijena ulaznice: 4,00 € | 30,14 KN

ASTERIX & OBELIX: SREDNJE KRALJEVSTVO
-obiteljski, komedija, avantura

Petak, 03.02. u 18:00
Subota, 04.02. u 18:00
Nedjelja, 05.02. u 18:00

Godina je 50. pr. Kr., i kineska je carica zatvorena nakon državnog udara koji je potaknuo princ izdajica. Uz pomoć feničkog trgovca i njezinog vjernog tjelohranitelja, caričina jedina kći princeza Sass-Yi bježi u Galiju kako bi zatražila pomoć dvojice hrabrih ratnika Asterixa i Obelixa, koji su zahvaljujući svom čarobnom napitku obdareni nadljudskom snagom.

Naša dva nerazdvojna heroja rado prihvaćaju pomoći i tako počinje veliko putovanje i avantura na putu za Kinu.

Ali Cezar i njegova moćna vojska, žedni novog osvajanja, također idu prema Srednjem kraljevstvu…

U petom filmu franšize se pridružila i velika nogometna zvijezda Zlatan Ibrahimović kao Oneofus.

Cijena ulaznice: 4,00 € | 30,14 KN

DUHOVI OTOKA
-komedija, drama

Petak, 03.02. u 20:00
Subota, 04.02. u 20:00
Nedjelja, 05.02. u 20:00

Smješten na udaljenom otoku u blizini zapadne obale Irske, film prati dugogodišnje prijatelje Pádraica (Colin Farrell) i Colma (Brendan Gleeson), koji se nađu u slijepoj ulici kada Colm neočekivano prekine njihovo prijateljstvo. Zaprepašteni Pádraic, uz pomoć svoje sestre Siobhán (Kerry Condon) i problematičnog mladog otočanina Dominica (Barry Keoghan) pokušava popraviti odnos i odbija prihvatiti ne kao odgovor. No Pádraicovi napori samo jačaju odlučnost njegovog bivšeg prijatelja i kada Colm postavi očajnički ultimatum, događaji brzo eskaliraju sa šokantnim posljedicama.

Cijena ulaznice: 4,00 € | 30,14 KN

(POU Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content