Marijan Hrženjak novi predsjednik NK Croatije iz Velimirovca

Jučer (nedjelja) je NK Croatia Velimirovac održao redovnu izbornu izvještajnu skupštinu. Skupštini su uz članove kluba nazočili i Našički gradonačelnik Krešimir Kašuba, ispred Športske zajednice OBŽ i Grada Našica, županijski vijećnik Vanja Prošić te direktorica Turističke zajednice Ines Resler.

Po isteku mandata dosadašnji predsjednik Tomilav Kurtanjek predao je mandat Marijanu Hrženjaku. U Upravni odbor izabrani su Marijan Hrženjak, Marin Knežević, Miroslav Kojić, Slaviša Papučić, Stjepan Benotić, Tomislav Kurtanjek, Dario Grabovac, Davor Pavlović, Josip Pejaković, Josip Baričević, a u Nadzorni odbor Zoran Rajić, Tihomir Josić te Željko Novaković koji je i predsjednik nadzornog odbora. Nakon toga je Anamarija Serdar podnijela iscrpno financijsko izvješće za prethodnu godinu i program rada za tekuću 2023. godinu.

Predsjednik u odlasku Tomislav Kurtnjek je rekao kako je najveći izazov bio održati djecu u klubu.

– Prije četiri godine smo imali četiri selekcije, a sad smo ostali na dvije, na pionirima i seniorima. Istaknuo bih kako sustavno radimo i trudimo se da se svi osjećaju ugodno u klubu i rade zajedno s nama. Imamo registrirano 25 stalnih seniora koji su s nama već četiri godine, a pionira imamo 16. Svi igrači su naši domaći dečki i trudimo se održati klub uz sve nedaće, bilo je i uspona i padova, ali radimo sami uz pomoć Grada i udruga u selu koje puno pomažu. Pronašli smo osobu koja će uskočiti oko radova u i oko kluba na održavanju, gdje ćemo zajedničkim radom pridonijeti dobrobiti kluba na zadovoljstvo svih – rekao je Kurtanjek.

Novoizabrani predsjednik Marijan Hrženjak je zahvalio gradonačelniku na iskazanom povjerenju i na potpori koju su mu pružili, kao i svom prethodniku Tomislavu Kurtanjeku.

– Postavljen je visok standard koji ću se truditi održati i ponešto i poboljšati, a trudit ću se i oko omladine jer na njima sve ostaje. Nadam se da ćemo privući još igrača i trenirati kako bi imali što bolje mjesto na tablici jer smatram da možemo bolje i zaslužujemo biti među top 5. Lijepo je znati da imamo i bivše igrače iza sebe koji rade i trude se, a okrenuti smo omladinskom pogonu i radu – rekao je Hrženjak.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba čestitao je novom predsjedniku Marijanu Hrženjaku i poželio puno uspjeha u radu.

– Slušajući izvješće NK Croatije Velimirovac moglo se čuti da su ovdje osigurani najbolji uvjeti do sada, standard je vrlo visok i Grad stoji iza njih. Želimo da oni nastave rad  ovakvim tempom i ulažu u djecu, mladež, ali i seniore, jer kroz njihov rad je vidljivo zajedništvo i volja za radom koja je rezultirala dobrim rezultatima i promocijom Velimirovca. I Grad Našice je spremno nastaviti tim tempom i oplemeniti njihov rad – rekao je gradonačelnik. 

(www.icv.hr, eš; foto: E. Šubić)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content