Ocijenjeno je 239 uzoraka mladih vina, a njih 47 okitilo se zlatom: Evo tko ima najbolja vina

Udruga vinogradara i voćara “Sveti Vinko” Virovitica, uz suradnju s Tehnološko-inovacijskim centrom, organizirala je ocjenjivanje uzoraka mladih vina koja će se moći kušati na 26. Viroexpu, a koji će se održavati u Virovitici od 17. do 19. veljače.

Ukupno je ocijenjeno 239 uzoraka, a njih 47 okitilo se zlatom. Dobitnicima će u subotu, 18. veljače u 17 sati na sajamskoj pozornici Viroexpa biti dodijeljena priznanja. 

Ovo su REZULTATI.

Podsjetimo, 26. Viroexpo će se u Virovitici održavati od 17. do 19. veljače. Uz Vladu RH, pokrovitelji sajma su i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvo poljoprivrede i Ministarstvo turizma i sporta.

BiH je ovogodišnja Zemlju partner, Županija partner Viroexpa 2023 će biti Ličko-senjska županija. Organizatori i pokrovitelji sajma godinama su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, dok je tehnički organizator Viroexpo d.o.o..

(www.vpz.hr, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content