Održana izvještajna skupština Karate kluba Virovitica: Prošle godine s 13 medalja kontinuitet odličnih rezultata

U prostorijama sportskih saveza i udruga u Virovitici u petak, 3. veljače održana je redovna izvještajna skupština Karate kluba Virovitica.

Izvješće o radu i financijsko izvješće podnio je predsjednik kluba Josip Škrablin.

Iza jednog od najtrofejnijih virovitičkih sportskih klubova još je jedna izuzetno uspješna sezona. Na državnim prvenstvima osvojene su četiri zlatne, tri srebrne i šest brončanih medalja. To je donijelo da klub ima četiri kategorizirana sportaša.

Članovi kluba nastupili su na nizu domaćih i inozemnih turnira i natjecanja. To je sve rezultat kvalitetnih i kontinuiranih treninga.

Klub je nastavio uspješnu suradnju sa Sportskom zajednicom grada Virovitice i ostalim sportskim udrugama na području grada, Virovitičko–podravske županije i šire. Podršku u radu klub je imao od Sportske zajednice grada Virovitice, Grada Virovitice, VPŽ i niz sponzora i donatora.

Izvješća su usvojena jednoglasno. Nakon toga izneseni su plan rada za 2023. godinu i financijski plan za 2024. godinu.

Karate klub Virovitica, kao i prošle godine, organizirat će u sklopu Dana grada – Rokova, karate prvenstvo Virovitičko–podravske županije. U cilju veće promocije sporta u planu je i suradnja sa školama i lokalnim medijima. Planovi su usvojeni jednoglasno.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content