Oživio Park u Dolcima: Momčad DOŠK-a započela s pripremama za proljetni dio sezone

S pripremama za proljetni dio sezone na svom Parku krenuli su nogometaši županijskog prvoligaša DOŠK-a.

– Želim da budete zdravi i da trenirate što više možete. Mi ćemo se potruditi da vam osiguramo što bolje uvjete za rad, a na vama je da se prema klubu odnosite što profesionalnije. Prioritetni cilj kluba je što prije osigurati ostanak u ligi i tome moramo težiti kako bismo mogli nastaviti s uređenjem našeg objekta– u pozdravnoj riječi rekao je predsjednik kluba Matko Čepek.

Planove u pripremnom razdoblju iznio je trener Tonino Rađenović.

– Zdravlje, poštenje prema nogometu i rad, a sve ostalo će doći samo. Ako se pošteno odnosite prema klubu, treningu i nogometu, lopta će vam se odužiti na najbolji mogući način. Od vas očekujem dobar odaziv na treninge, a do nastavka prvenstva odigrat ćemo 5 prijateljskih utakmica te odraditi 17 treninga. To je dovoljno vremena da se pripremimo kvalitetno i što prije osiguramo ostanak u ligi. Ovog proljeća priliku će dobiti i mlađi igrači, jer na njima leži budućnost ovog kluba– naglasio je Rađenović.

Po izuzetno lošem vremenu prvi trening na pomoćnom igralištu DOŠK-a odradili su Marijan Velić, Marko Čandrlja, Toni Sitar, Roko Klanac, Matko Čepek, Boris Cabicar, Ivan Mroz, Mihael Nikolić, Mateo Boltadžija, Ivan Zeman, Ivan Banić, Ivan Bišćan te Tomislav i Domagoj Čačinović.

Novih lica u svlačionici nema, osim što su se odmah na raspolaganje treneru stavili Sitar i Bišćan te juniori Klanac, Zeman i Boltadžija.

Prvu pripremnu utakmicu DOŠK će odigrati u nedjelju 12. veljače u Orahovici protiv hrvatskog trećeligaša Papuka Osječko 1664.

(www.icv.hr, mš, foto: T. Rađenović)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content