PK Virovitica nastupio na natjecanju u Sisku: Maša Blažević doplivala do prvog, a Pia Špoljarić do drugog mjesta

Proteklog vikenda održano je ligaško natjecanje Lige Regije 4 u Sisku, točnije 3. i 4. kolo, na kojemu je nastupilo 230 plivačica i plivača iz 11 hrvatskih te jednog austrijskog kluba, a među njima je bio i PK Virovitica. Za virovitički klub nastupili su Maša Blažević, Marija Iličić, Ante i Lovro Dujić, Pia Špoljarić te Matija Blažević.

Maša je u konkurenciji kadetkinja doplivala do 1. mjesta u disciplini 50 metara leptir, a nastupila je i u disciplinama 50 metara slobodno, 50 metara leđno, 100 metara leđno i 100 metara slobodno.

Marija Iličić natjecala se u u konkurenciji mlađih juniorki, a najbolji rezultat ostvarila je u disciplinama 50 metara prsno i 200 metara mješovito gdje je zauzela 6. mjesto. Uz spomenute discipline nastupila je na 50 metara slobodno, 50 metara leđno i 50 metara leptir.

Braća Dujić plivala su u konkurenciji kadeta. Ante je nastupio u disciplinama 50 metara slobodno, 50 metara leptir, 50 metara leđno, 50 metara prsno i 100 metara slobodno, a najbolji je bio na 50 metara leđno gdje je zauzeo 4. mjesto. 

Lovro se pak natjecao u disciplinama 50 metara slobodno, 50 metara leđno, 100 metara slobodno i 50 metara prsno u kojoj je došao do najboljeg plasmana, 6. mjesta.

Pia Špoljarić plivala je u konkurenciji kadetkinja i doplivala do 2. mjesta u disciplini 50 metara prsno, a nastupila je još u disciplinama 100 metara leđno, 50 metara slobodno, 50 metara leđno i 100 metara slobodno.

Matija Blažević proteklog je vikenda nastupila na svom prvom natjecanju pod okriljem HPS-a i ostvarila najbolji rezultat u disciplini 50 metara leđno, 23. mjesto. Uz to, otplivala je discipline 100 metara slobodno i 50 metara slobodno u konkurenciji mlađih kadetkinja.

– Postavljeni su ujedno novi rekordi kod virovitičkih plivačica i plivača, a kako je ovo tek početak 2023. godine, ne sumnjamo da će do kraja iste biti još boljih osobnih rezultata- poručili su iz PK Virovitica.

(www.icv.hr, mra, PK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content