PRIPREMNE UTAKMICE Efikasni Papuk Osječko 1664, Bratstvo i Slatina: Bušetina 1947. iznenadila Borovu

Orahovački Papuk Osječko 1664 u dva dana na svom terenu odigrao je dvije utakmice, a jučer (nedjelja) je igrao protiv županijskog prvoligaša DOŠK-a iz prigradskog naselja Dolaca i pobijedio 11:0.

Slično je bilo i u Slatini. Domaći četvrtoligaš imao je dogovoren susret s Rezovcem koji je otkazan u posljednji trenutak, pa mu je u goste došao Mikleuš. Slatina je pobijedila rezultatom 10:0. Prvo ime utakmice bio je Matej Potočki koji je postigao pet zgoditaka, tri puta gostujuću mrežu pogodio je Matija Bubaš, a po jednom su efikasni bili Dominik Bogati i Ozren Vurdelja. 

– Ovaj tjedan smo naporno radili što se osjetilo jer su “noge bile teške”. Dobro smo se rastrčali i nitko se nije ozlijedilo. I dalje se mučimo s premalim brojem igrača- nakon utakmice izjavio je trener Slatine Nikica Hat.

Trener-igrač Mikleuša Dragan Trupina morao je stati na gol.

-Nedostajala nam je cijela obrana, što se na kraju odrazilo na rezultat. Na idućim utakmicama biti ćemo kompletniji, pa očekuje i bolje rezultate- najavio je Dragan Trupina.

U bušetinskom Bereku domaći županijski trećeligaš Bušetina 1947. iznenadio je županijskog prvoligaša Borovu pobijedivši 3:2. Dva pogotka za žuto-plave postigao je Mario Mikolčić, a jedan pogodak je pridodao Michael Fučkar. Strijelci za Borovu bili su Dino Šamec i Dominik Hodak. Interesantno je da su svi zgodici postignuti u prvom dijelu utakmice.

Sveti Đurađ u prvom dijelu utakmice na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju uspješno je odolijevao napadima domaćeg Bratstva. U drugom dijelu domaćim napadačima se “otvorilo”, pa su postigli pet zgoditaka. Dvostruki strijelac bio je Mateo Pšihistal, a po jednom su zgoditke postigli Josip Čoklo, Leo Hokman i Dario Godeč.

Trener Dinama iz Kapela dvora Mile Grdić nije mogao računati na nekoliko ključnih igrača u domaćem susretu sa Zdenkom iz Velikih Zdenaca, no usprkos tome stvorili su desetak odličnih prilika od kojih su dvije bile iskorištene. Gosti su pak mrežu pogodili pet puta te su upisali pobjedu rezultatom 5:2. Pogotke za Dinamo postigli su Slavko Jagarinac i Mirko Iličić.

Miljevačka Mladost pobijedila je Mladost 1930, na njezinom terenu u Čađavici 4:1. Pogotke za goste su postigli Marko Šundalić, David Lehpamer te Ivan i Gabriel Kolembus.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content