PRIPREMNE UTAKMICE Porazi Virovitice i Sloge, Pitomača nadjačala Podravac, Bratstvo bolje od Dinama

Proteklog je vikenda odigran niz pripremnih susreta. U nastavku donosimo rezultate i strijelce u subotnjim utakmicama…

Nogometaši trećeligaša Virovitice gostovali su u Kutini kod četvrtoligaša Moslavine. Virovitičani su poveli zgoditkom Matie Horvata. U nastavku igre domaća momčad iskoristila je tri pogreške gostujućih obrambenih igrača i došla do pobjede rezultatom 3:1. U virovitičkim redovima ponovno su odlično odigrali mladi igrači.

Momčad četvrtoligaša Pitomače nastavila je niz pobjeda u pripremnom razdoblju. Ovog puta Pitomačani su nadjačali trećeligašku ekipu Podravca iz Virja s 4:0. Dva zgoditka postigao jer Leon Šantek, a po jednom su mrežu Virovaca pogodili Valentino Paradinović i Marko Matančić. Tri dana prije susreta s Podravcem, Pitomača je slavila u Đurđevcu protiv domaćeg četvrtoligaša Graničara rezultatom 2:1. Dvostruki strijelac u tom susretu bio je Paradinović.

FEŠK iz Feričanaca bio je u Zdencima bolji od domaćeg županijskog prvoligaša Sloge s 3:1. Jedini pogodak za domaću momčad postigao je Milan Prlić.

Županijski prvoligaš DOŠK u Dolcima je bio bolji od Brezika s 4:3. Strijelci za DOŠK bili su Mihael Nikolić, Marijan Velić, Ivan Banić i Matija Zeman.

Zanimljivo je bilo na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju, gdje su igrala dva županijska prvoligaša, domaće Bratstvo i Dinamo iz Kapela Dvora. Gosti su ponovno istrčali u desetkovanom sastavu, ali su pružili dobar otpor. Na kraju je domaća momčad pobijedila 4:2. Za Bratstvo je dva puta pogodio Mihael Viljevac, a po jednom Kristijan Mrazović i Marko Puškarić. Strijelci za Dinamo su bili Slavko Jagarinac i Mato Iličić. U domaćim redovima zaigrao je i Gabrijel Palčić, koji je ranije nosio dres Bratstva.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content