Prometno u Suhopolju: Istupnicu dobilo pet igrača, na Park stigli Francuz Aly Guira, Mikulić, Iharoš i Vlainić

Posljednji su dani zimskog prijelaznog roka za nogometaše amatere, a velike promjene dogodile su se u četvrtoligašu Suhopolju, koji je jesenski dio sezone 4. Nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica okončao na posljednjem, 14. mjestu s četiri osvojena boda.

Istupnicu, prema najnovijim informacijama iz kluba, dobili su Filip Buđak, Luka Lončar, Vlatko Lach, Fran Prister i Dino Gabrić.

S druge strane, na Parku će ovog proljeća zaigrati Jakov Vlainić, Ante Mikulić, Stjepan Iharoš, i Ben Aly Guira.

Mladi vratar Jakov Vlainić (21) povratnik je u Suhopolje iz redova četvrtoligaša Slatine. U dosadašnjoj karijeri još je nastupao za Viroviticu, gdje je prošao i kompletnu školu nogometa.

Iskusni Ante Mikulić (31) povratnik je u Suhopolje iz županijskog drugoligaša Sokola iz Milanovca. Osim za Suhopolje i Sokol, u karijeri je još nastupao za TVIN, Viroviticu, ASK Stinatz, FC 1980 Wien i Bratstvo iz Gornjeg Bazja. 

Stjepan Iharoš (23) u suhopoljske svlačionice dolazi iz županijskog prvoligaša Rezovca. Školu nogometa prošao je u Virovitici, a uz ova dva kluba, nekoliko nastupa zabilježio je i u u Drugoj zagrebačkoj ligi, u dresu Gavrana 2003.

Momčad trenera Damira Pempera pojačao je i iskusni Francuz Ben Aly Guira (30) koji je na stadio Park stigao iz grčkog niželigaša Stylisa.

Na stadionu Park ‘šuška’ se o dolasku još nekoliko igrača, a ostaje nam za vidjeti što će od svega biti realizirano.

Još je samo pet dana ostalo igračima koji žele promijeniti nogometnu sredinu, naravno, ako im to dopusti klub u kojem su trenutno registrirani. Zimski prijelazni rok za nogometaše amatere, podsjetimo, završava 28. veljače.

(www.icv.hr, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content