Regionalna liga Sjever za košarkaše: Uvjerljive pobjede selekcija M–17 i M-19 Virka Virovitice

Kadeti Virka Virovitice u trećem kolu Regionalne kadetske lige Sjever uvjerljivo su pobijedili kadete Košarkaškog kluba Podravac iz Virja rezultatom 103:64.

Publika je mogla uživati u sjajnoj igri virovitičkih košarkaša, punoj atraktivnih poteza i zakucavanja. Bila je to sjajna šuterska večer u kojoj su domaći košarkaši postigli deset ‘trica’. Agresivna igra u obrani i brza tranzicija lopte omogućila je poene iz kontra napada.

Virka Virovitica: Vučak 27, Fuis 24, Tutić 22, Krstanović 10, Radović 10, Vidović 2, Škvarić 4, Zubić 2, Teskera 2, Obrovac, Spajić. Trener: Hrvoje Dragičević.

U drugom kolu Regionalne lige Sjever za juniore do 19 godina Virkasi su ugostili Vedi iz Bjelovara i ostvarili veliku pobjedu rezultatom 85:53 i tako zadržali stopostotan učinak.

U idućem kolu juniori Virka Virovitice gostuju kod Međimurja u Čakovcu.

-Odlučili smo se za nastup u regionalnoj ligi za juniore iako smo daleko najmlađa momčad lige, bez ijednog juniora izlaznog godišta. Veliko je zadovoljstvo vidjeti da i kao najmlađi možemo igrati sa svima i bilježiti zapažene rezultate na ovom nivou. To je pokazatelj dobrog rada u omladinskom pogonu. Ova liga će poslužiti kao jedno dodatno iskustvo momcima koji već imaju određenu ulogu i u seniorskom sastavu. Tako će se što prije priviknuti na podražaj seniorske košarke i njene tehničko-taktičke elemente. Možemo biti zadovoljni pristupom i energičnosti koju smo demonstrirali na terenu, tako da ni rezultat nije izostao. Ova generacija je budućnost kluba i velike nade polažemo u ovu skupinu košarkaša za koju imamo velike planove – nakon utakmice rekao je trener Marin Ferenčević.

Virka Virovitica: Fuis 17, Mucak 19, Pažin 11, Vučak 11, Krstanovic 8, Tutić 9, Zubić 5, Davidović 4, Vidović 2 i Vrekić. Trener: Marin Ferenčević.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content