U Dnevnom boravku GDCK Virovitica otvorena izložba fotografija Ivana Selcija

U Dnevnom boravku Gradskog društva Crvenog križa Virovitica danas (utorak) je otvorena izložba fotografija Ivana Selcija.

Selci je inače nastavnik tjelesne i zdravstvene kulture u OŠ “August Cesarec” u Špišić Bukovici, a od svojih dječačkih dana bavi se fotografijom. Više od desetak godina sudjeluje na nizu skupnih i pojedinačnih izložbi.

Njegove fotografije gledateljima su uvijek zanimljive i posebne i u čovjeku pobude dodatnu ljubav prema prirodi, a “čaroliju” sa slika pronalazi u prirodi.

– Svake godine imam izložbu u Dnevnom boravku Gradskog društva Crvenog križa Virovitica. Kako ljubav prema fotografiji gajim od malih nogu, tako se većinom na mojim fotografija može vidjeti priroda, leptiri, cvijeće, ljudi, sportaša, od svega pomalo i uvijek pripremim neke prezentacije koje korisnici Dnevnog boravka izrazito vole– rekao nam je autor fotografija Ivan Selci.

Uz izložene fotografije, Selci je prikazao i tri prezentacije o prirodi pod nazivom “Maškare ča mogu maškare”, “Taj prekrasan svijet” i “Kako nastaje cijet”, koje uvijek oduševe stalne korisnike Dnevnog boravka GDCK Virovitica.

Izložba će biti otvorena mjesec dana.

(www.icv.hr, ib)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content