1. HRL SJEVER Viro Virovitica i dalje lovi prvu ovosezonsku pobjedu, slatinski rukometaši nakon neočekivanog domaćeg poraza putuju u Sisak

Ovog vikenda igraju se utakmice 21. kola 1. HRL Sjever za rukometaše.

Nakon neočekivanog domaćeg poraza od mladih rukometaša našičkog NEXE-a, momčad Slatine danas (subota) u 18 sati u sisačkoj sportskoj dvorani Brezovica igra s rukometašima Siska.

– Očekujemo čvrst, fizički zahtjevan i mentalno izuzetno težak susret, što zbog domaćinske rukometne atmosfere, a što zbog našeg poljuljanog samopouzdanja nakon domaćeg poraza od NEXE-a – poručili su iz slatinskog rukometnog kluba.

Inače, Slatinčani su i dalje na drugoj poziciji na tablici s četiri boda prednosti ispred trećeplasirane Maksimir Pastele.

Rukometaši Viro Virovitice proteklog vikenda poraženi su na gostovanju u Čakovcu od istoimene domaće momčadi, a sutra (nedjelja) u 20 sati, u sportskoj dvorani Tehničke škole, ugostit će zagrebački Metalac.

Prema položaju na tablici, gosti iz Zagreba u ovoj su utakmici favoriti, ali virovitički rukometaši pokušat će pružiti dobar otpor i doći do prvih proljetnih bodova.

(www.icv.hr, mš)

1. HRL Sjever 1

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content