2. HRL SJEVER 1234 Virovitica ostala bez bodova na gostovanju u Koprivnici: Nika Deskar najefikasnija igračica susreta s 11 zgoditaka

Niti 11 zgoditaka Nike Deskar nije bilo dovoljno za nove bodove rukometašicama 1234 Virovitice. 17. kolo spojilo ih je s Podravkom 2 Lino koja u posljednjim utakmicama nije bila previše uspješna, no taj crni niz završen je upravo proteklog vikenda.

Povele su Virovitičanke golom Nike Deskar s linije sedam metara u prvoj minuti, no domaće igračice već u 5. imaju 4:1. Držale su se lavice dobro u utakmici, u 12. minuti još je jednom na semaforu bio plus za Grdićevu ekipu (6:7), pa nakon toga i u 16. (9:10), no do odlaska na odmor Podravka je osigurala zalihu od tri pogotka prednosti (19:16). 

Držale su Koprivničanke prednost cijelo drugo poluvrijeme, golovima Mioč-Cabadaj, Zupčić i Veršec 1234 Virovitica u nekoliko je navrata došla do -2, no snage za potpuni preokret nije bilo. Bodovi su tako ostali u dvorani Josip Samaržija-Bepo, a konačan rezultat glasio je 38:35.

Virovitičanke su ovim porazom pale na 3. mjesto prvenstvene ljestvice s 21 bodom, preskočio ih je Đurđevac koji sada ima bod više, dok im s četvrtog mjesta za vrat puše upravo Podravka 2 s 20 bodova.

Uz već spomenutu Deskar, efikasna je u 17. kolu bila i Mioč-Cabadaj koja je postigla 9 zgoditaka.

1234 Virovitica: Martina Majkovčan, Helena Zeman, Lorena Ariana Volenik, Korina Velić 2, Lukrecia Veršec 5, Lea Zupčić 2, Nadia Dujmović, Klara Crnoja 3, Tena Mioč-Cabadaj 9, Marija Medved 2, Nea Kovač 1, Nika Deskar 11, Lorena Rekić, Lana Lipovac, Darma Rončević, trener: Darko Grdić.

(www.icv.hr, mra, foto: RK Podravka Vegeta)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content