2. ŽNL ZAPAD Aršanj nakon poraza u Grabrovnici dočekuje No Limit TVIN, Drava pred svojim navijačima s Podgorjem, vodeći Sokol putuje u Kladare

Već je prvo proljetno kolo u 2. županijskoj nogometnoj ligi Zapad pokazalo da niti jedan favorit ne može unaprijed upisati bodove. Samo je milanovački Sokol, i to uz dosta napora došao do “punog plijena”, čime je izbio na vodeću poziciju, dok su Drava i Aršanj zaustavljeni na gostovanjima. Ovog vikenda igraju se susreti 13. kola.

U subotu, 25. ožujka u 15:30 sati Aršanj je u Sedlarici domaćin virovitičkom No Limit TVIN-u. Domaći nogometaši su favoriti, ali mlada gostujuća momčad pokušat će iznenaditi i doći do druge proljetne pobjede. U domaćim redovima, zbog kartona, neće moći zaigrati vratar Antonio Vidović.

U noći sa subote na nedjelju kazaljke na satu pomiču se za jedan sat unaprijed, pa će nedjeljne utakmice startati u 16:30

Vodeći Sokol putuje u Kladare, gdje svoje domaće utakmice igra Podravec iz Dinjevca. Dinjevčani su prije sedam dana pokazali da su “čvrst orah” kada su remizirali s jesenskim prvacima, igračima Drave. Sigurno će pokušati iznenaditi i Milanovčane, koje samo pobjeda ostavlja na vodećoj poziciji.

U Terezinom Polju domaća Drava ugostit će Podgorje. Jesenski prvak vjeruje u pobjedu, a imat će i dodatni motiv, jer je u Podgorju jesenas ostao bez bodova. Oba sastava neće biti kompletna. Kod Drave pravo nastupa nema Domagoj Tkalčec, a u redovima Podgorja Danijel Dolenčić.

Croatia iz Grabrovnice favorit je na gostovanju u Turnašici, ali u lokalnim derbijima sve je moguće. Zbog tri žuta kartona u domaćem sastavu neće biti Željka Kajića i Hrvoja Čokle, a kod gostiju će izostati Martin Ivesa.

Nakon remija u Vukosavljevici, momčad Svetog Đurađa ugostit će Bilogoru 1947. iz Špišić Bukovice i najubojitijeg napadača lige Stipu Djaka. Očekuje se uzbudljiva i do posljednje minute neizvjesna utakmica.

Gradini svaki bod ima ogromno značenje u borbi za očuvanje ligaškog statusa pa će nastojati doći do pozitivnog rezultata u domaćem ogledu s Mladosti iz Vukosavljevice. Gosti su favoriti, ali to moraju pokazati na terenu. U gostujućim redovima neće moći zaigrati iskusni Tino Habijanić.

Na listi strijelaca vodeći je Stipo Djak sa 17 pogodaka, a s obzirom da Michael Zorić i Ante Mikulić više nisu u ovom rangu natjecanja, prati ga Mihael Taušan koji je 13 puta pogodio suparničku mrežu.

2. ŽNL Zapad, 13. kolo: Subota, 25. ožujka u 15:30

Aršanj – No Limit TVIN

2. ŽNL Zapad, 13. kolo: Nedjelja, 26. ožujka u 16:30

Podravec – Sokol
Drava – Podgorje
Turnašica – Croatia
Gradina – Mladost
Sveti Đurađ – Bilogora 1947.

(www.icv.hr, mš, foto: arhiva)

2. ZNL Zapad 2

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content