3. NL SJEVER Favorizirani Križevčani ‘slomili’ otpor Virovitičana tek u posljednjih desetak minuta

U 16. kolu 3. nogometne lige Sjever nogometaši Virovitice gostovali su kod jednog od favorita za naslov prvaka, Radnika na gradskom stadionu u Križevcima.

Trener Virovitičana nije mogao računati na odličnog prvotimca Antonija Ognjenovića, pa su od početka zaigrali kadeti Robert Rokinger i Vedran Salaj Obrovac. Prvi dio protekao je u terenskoj inicijativi domaćih nogometaša, ali bez izglednije prilike, jer su se napadi Križevčana “razbijali” o dvostruki obrambeni blok igrača Virovitice.

U nastavku utakmice igrači Radnika kreću “na sve ili ništa”, što je otvorilo prostor za kontre gostujućih nogometaša. U dva navrata nogometaši Virovitice bili su nadomak zgoditku, ali su bili neprecizni.

Kazna za te promašaje stigla je u posljednjih desetak minuta. Prvo je u 78. minuti Kyrylo Senko doveo momčad Radnika u prednost, a četiri minute prije kraja Gabriel Dos Anjos Reganham svojim pogotkom potvrdio je pobjedu domaćina.

-Odigrali smo odlično. Posebno sam ponosan na naše mlade igrače, koji su pokazali da se na njih već sada može ozbiljno računati u seniorskoj konkurenciji. Ako nastave s ovakvom igrom izborit će se i za veću minutažu. Uz njih, na standardno visokoj razini odigrao je Samuel Spudić – rezimirao je trener Virovitice Krešimir Crvenka.

Radnik Križevci – Virovitica 2:0

Najbolji u virovitičkim redovima: Samuel Spudić

Radnik – Virovitica 2:0
Podravina – Papuk 2:3
Polet – Varteks 2:0
Podravac – Rudar 1:4
Dinamo – Koprivnica 2:1

(www.icv.hr, mš, foto: arhiva)

3. NL Sjever 2

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content