4. NL BJ-KC-VT Hat nezadovoljan nakon remija: Unutar svlačionice postoji problem, nešto se mora promijeniti

U 15. kolu 4. nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, momčad Slatine na svom stadionu Antuna Tone Butorca remizirala je s Graničarom iz Legrada 2:2. Slatinčani, koji su zaigrali u nekompletnom stavu, u ovom susretu bili su favoriti.

U šestoj minuti vratar Graničara Goran Ružić nepropisno zaustavlja Mateja Kupresa. Sudac Luka Berić pokazao je na bijelu točku, s koje je precizan bio Denis Petrinjak. Domaća momčad je dominirala, ali je teško probijala tvrd gostujući obrambeni blok, tako da se na odmor odlazi s minimalnom prednošću Slatinčana.

U nastavku su se obje momčadi razigrale. Prvo je u 52. minuti Matej Potočki iskoristio asistenciju Franca za 2:0. Dvije minute kasnije Dominik Hontić postiže pogodak za Graničar. Domaći napadači imaju još nekoliko prilika, ali se vratar gostujuće momčadi razbranio.

Kazna za promašaje slatinskih napadača stiže 11 minuta prije kraja. Nakon prekršaja nad Domagojem Baričićem sudac pokazuje na bijelu točku za goste. Siguran realizator za konačnih 2:2 bio je Mario Paveli.

U domaćim redovima svojom igrom se istakao “as” s klupe, Toni Hudoletnjak.

-Očekivali smo puni plijen. Gosti su iskoristili naše pogreške i došli do poravnanja. Imamo neke probleme unutar svlačionice, ima dosta nediscipline. Nešto se mora promijeniti – nakon susreta rezigniran je bio trener Slatine Nikica Hat.

Slatina – Graničar Legrad 2:2

Najbolji u slatinskim redovima: Toni Hudoletnjak

Slatina – Graničar (L) 2:2
Pitomača – Čazma 3:0
Tehničar (C) – Suhopolje 6:0
Mladost (M) – Ferdinandovac 1:4
Mladost (KP) – Garić (G) 1:1
Dinamo (P) – Voćin 4:1
Borac (I) – Bilogora (GP) 1:2

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

4. NL 1

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content