4. NL BJ-KC-VT Promjena na klupi nogometaša Slatine: Odstupio Nikica Hat, novi trener Darko Krsnik

Već nakon domaćeg remija u susretu s Graničarom iz Legrada, trener slatinskog nogometnog četvrtoligaša odlučio je napustiti klupu seniorske momčadi, ali odlučio je pomoći klubu do pronalaska adekvatnog rješenja.

-Došlo je do nekih promjena u mom privatnom životu, čime mi je uloga trenera Slatine postala opterećenje, a nanizali su se i loši rezultati, zbog čega sam odlučio napustiti trenersku klupu u Slatini. Bila mi je izuzetna čast voditi Slatinu te smo se razišli u fer i korektnoj atmosferi. Pokazalo se da je Slatina veliki klub – nakon odlaska izjavio nam je dosadašnji trener Nikica Hat.

Trenerova ostavka usvojena je u ponedjeljak, 27. ožujka, a danas (srijeda) je igračima na stadionu Antuna Tone Butorca predstavljen njegov nasljednik. Riječ je o Darku Krsniku, koji je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio sedam sezona nogometaše trećeligaša orahovačkog Papuka i posljednjih nekoliko godina županijskog prvoligaša Crnca.

-Cilj mi je podići razinu igre slatinske momčadi, kako bi postigli bolje rezultate te napravili korak prema vrhu tablice – kratak je bio novi trener Darko Krsnik.

Sreću i puno uspjeha novom treneru poželjela je Uprava i klupski predsjednik Miran Janečić.

Trener Krsnik po prvi puta vodit će slatinske nogometaše u subotu, 1. travnja u domaćem susretu 17. kola 4. nogomte lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica u ogledu s Čazmom.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content