Grad Orahovica i Udruga Jaglac potpisali Ugovor o dodjeli financijskih sredstava za provedbu aktivnosti programa “Jaglac – moj drugi dom”

Grad Orahovica i Udruga Jaglac potpisali su Ugovor o izravnoj dodjeli financijskih sredstava u iznosu od 4.645,30 eura za provedbu aktivnosti programa “Jaglac – moj drugi dom”, u okviru kojeg Udruga Jaglac, temeljem licence, pruža socijalnu uslugu poludnevnog boravka odraslim osobama s intelektualnim teškoćama u lokalnoj zajednici u kojoj je to jedina takva usluga.

-Od srca hvala Gradu Orahovici na dugogodišnjoj podršci našem radu i želji da pomognemo potrebitima. Ova pomoć puno znači posebno korisnicima poludnevnog boravka koji u istom svakodnevno uživaju i aktivnosti prolaze sa širokim osmijehom – rekla je predsjednica Udruge Jaglac, Đurđa Šimatović.

Gradonačelnik Saša Rister naglasio je kako je pomoć “Jaglacu” od strane Grada uvijek neupitna.

-Jaglac je jedna od najaktivnijih i najvrjednijih gradskih udruga, ali prije svega njihova briga i humani rad su nešto što je posebno i naravno da Grad i ja osobno uvijek stojimo uz njih. Ovo je pomoć koja je već tradicionalna od strane Grada i sredstva za istu su dakako iz gradskog Proračuna, a ja sam sretan da smo i ove godine uspjeli pomoći ovom njihovim višestruko vrijednom projektu – rekao je Rister.

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content