Igračka mirovina Danijela Pranjića: Glumac Enis Bešlagić potvrdio dolazak u Orahovicu

Do velikog humanitarnog spektakla “Oproštaja Danijela Pranjića” od aktivnog igranja nogometa, preostalo je još 109 dana. Kockice velikog organizacijskog mozaika se slađu i prema svemu onome što je do sada objavio organizator, Orahovica će toga dana biti sjedište možda i najposjećenijeg sportskog događaja u njezinoj povijesti. Prilikom dogovaranja svih pojedinosti, Pranjić je želio da osim nogometa to bude i zabavni spektakl koji će se pamtiti, a novom objavom to je i potvrđeno.

Nakon što su u protekla dva mjeseca javnosti predstavljana imena nogometaša, prije nekoliko dana objavljeno je još jedno veliko ime, ovog puta glumačko. Naime, dolazak u Orahovicu na “oproštaj” od aktivnog igranja nogometa, svoga velikog prijatelja, potvrdio je Enis Bešlagić, piše 335135.net.

Enis je, kako kaže, “naš” kazališni, televizijski i filmski glumac. Rodom je iz Doboja (u Doboju je živio i Pranjić i od tuda ta poveznica). Diplomirao je na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu 2001. godine. Ostvario je uloge u više od 30 predstava. Najveću popularnost kod hrvatske publike stekao je nastupajući u seriji “Naša mala klinika” te sa serijalom snimljenih viceva o Muji i Hasi. Enis je u braku i ima dvoje djece.

– Mi smo veliki prijatelji i baš zato želim da dođe u Orahovicu. Enis je veliki glumac, umjetnik i veliki ljubitelj sporta, posebice nogometa. On je pravi zabavljač, voli društvo, ljude i zabavu, a zna i nogomet. Bit će mi osobita čast što će i Enis biti uz mene u mom posljednjem igračkom nastupu– rekao je novi trener Slobode iz Tuzle Danijel Pranjić.

Enis Bešlagić nije dvojio uopće kada ga je “Pranja” pozvao u Orahovicu na “oproštajku”:

– Prvo, drago mi je što me Danijel uopće pozvao u Orahovicu na mjesto s kojega je otišao u nogometni svijet. Ipak, u ovoj cijeloj priči najbitnija je ta humanitarna crta, jer mali Petar zavrjeđuje bolji i kvalitetniji život. Veselim se što ću podijeliti svlačionicu s takvim nogometnim veličinama. Pozivam sve ljubitelje nogometa, Orahovčane i Slavonce, da nam se priključe 24. lipnja i svjedoče jednoj lijepoj humanitarnoj priči– izjavio je za portal 33515 Enis Bešlagić.

Ivan Bošnjak, Gordon Schindelfeld, Josip Šimunić, orahovački dvojac Bojan Živković i Igor Babić, Ivan Rakitić, Goran Popov, Miralem Sulejmani, Ivan Klasnić, Hrvoje Vejić, Edurado Alves Da Silva, Niko Kranjčar, Enis Bešlagić… Posljednja igračka utakmica Danijela Pranjića u Orahovici na stadionu Papuka, bit će odigrana 24. lipnja u 18 sati, u organizaciji udruge 33515, suorganizaciji Grada Orahovice i županije Virovitičko-podravske te pod generalnim pokroviteljstvom Vinarije Patkoš, Osječke pivovare i OPG Bucić.

Sav prihod s ovog humanitarnog spektakla namijenjen je za pomoć u liječenju desetogodišnjeg Petra Špeha.

(33515.net)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content