KINO PARK Ovog vikenda pogledajte akcijski film “Jonh Wick 4” i animirani “Ups 2!: Avantura se nastavlja…”

Kino Park i ovog vikenda donosi dvije odlične projekcije. U subotu, 25. ožujka u 19 sati na rasporedu je akcijski film “Jonh Wick 4”, dok vas u nedjelju, 26. ožujka od 17 sati očekuje animirani film “Ups 2!: Avantura se nastavlja…” sinkroniziran na hrvatski jezik.

JOHN WICK 4

Izvorno ime: John Wick: Chapter 4

Redatelj: Chad Stahelski

Žanr: Akcija

Uloge: Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgard, Laurence Fishburne

Trajanje filma:

Godina: 2023.

Država: SAD

Sadržaj filma: U četvrtom nastavku velikog akcijskog spektakla John Wick se suočava sa dosad najsmrtonosnijim protivnicima. John Wick (Keanu Reeves) otkriva put do pobjede nad Visokim stolom. Ali prije nego što uspije zaslužiti slobodu, Wick se mora suočiti s novim neprijateljem i moćnim savezima diljem svijeta, te silama koje stare prijatelje pretvaraju u neprijatelje. Radnja novog filma odvija se diljem svijeta i donosi precizno-koreografiranu akciju posebne vrste. U potrazi za najmoćnijim igračima kriminalnog podzemnog svijeta, film vodi gledatelje u New York, Pariz, Osaku i Berlin.

UPS 2!: AVANTURA SE NASTAVLJA… – SINK

Izvorno ime: Ooops! The Adventure Continues

Redatelj: Toby Genkel

Žanr: Animirani

Trajanje filma: 85 min

Godina: 2023.

Država: SAD

Sadržaj filma: Nastavak zabavne animirane avanture Ups! Noa je otišao. Naši poznati mali junaci jure kroz avanturu koja zaustavlja dah, ispunjenu opasnim jurnjavama i zabavnim trenucima koji izazivaju smijeh. Bližio se kraj svijeta i postojala je opasnost da poplave unište sva bića na planeti. U Noinu arku redom su se ukrcale sve vrste životinja, od najveće do najmanje. Noina arka pluta otvorenim morem. Nakon tjedana nema zemlje na vidiku, zalihe hrane su pri kraju, a krhki mir između mesojeda i biljojeda mogao bi se narušiti svake sekunde. Nakon niza nesretnih događaja Finny se budi u neobičnoj koloniji ispunjenoj čudnim stvorenjima koja žive u harmoniji – pod prijetnjom vulkana! U utrci s vremenom, plimom i zastrašujućim potresima, on mora spasiti svoje prijatelje, obitelji i cijelu koloniju od potpunog uništenja.

(Kino Park)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content