KINO PARK Ovog vikenda pogledajte avanturistički film “Dungeons & Dragons: Čast lopova” i animirani “Ups 2!: Avantura se nastavlja…”

Kino Park i ovog vikenda donosi dvije odlične projekcije. U subotu, 1. travnja u 19 sati na rasporedu je avanturistički film “Dungeons & Dragons: Čast lopova”, dok vas u nedjelju, 2. travnja od 17 sati očekuje animirani film “Ups 2!: Avantura se nastavlja…” sinkroniziran na hrvatski jezik.

DUNGEONS & DRAGONS: ČAST LOPOVA

Izvorno ime: Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Redatelj: John Francis Daley, Jonathan Goldstein

Žanr: avantura, akcija

Uloge: Chris Pine, Justice Smith, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Sophia Lillis

Trajanje filma: 94 min

Godina: 2023.

Država: SAD

Sadržaj filma: Dungeons & Dragons: Čast lopova na veliko platno donosi bogati svijet i razigrani duh legendarne igre u zabavnoj avanturi prepunoj akcije. Šarmantni lopov i skupina nevjerojatnih avanturista pripremaju epsku pljačku kako bi vratili izgubljenu relikviju, ali stvari krenu opasno po zlu kada naiđu na pogrešne ljude.

UPS 2!: AVANTURA SE NASTAVLJA… – SINK

Izvorno ime: Ooops! The Adventure Continues

Redatelj: Toby Genkel

Žanr: Animirani

Trajanje filma: 85 min

Godina: 2023.

Država: SAD

Sadržaj filma: Nastavak zabavne animirane avanture Ups! Noa je otišao. Naši poznati mali junaci jure kroz avanturu koja zaustavlja dah, ispunjenu opasnim jurnjavama i zabavnim trenucima koji izazivaju smijeh. Bližio se kraj svijeta i postojala je opasnost da poplave unište sva bića na planeti. U Noinu arku redom su se ukrcale sve vrste životinja, od najveće do najmanje. Noina arka pluta otvorenim morem. Nakon tjedana nema zemlje na vidiku, zalihe hrane su pri kraju, a krhki mir između mesojeda i biljojeda mogao bi se narušiti svake sekunde. Nakon niza nesretnih događaja Finny se budi u neobičnoj koloniji ispunjenoj čudnim stvorenjima koja žive u harmoniji – pod prijetnjom vulkana! U utrci s vremenom, plimom i zastrašujućim potresima, on mora spasiti svoje prijatelje, obitelji i cijelu koloniju od potpunog uništenja.

(Kino PARK)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content