KINO PITOMAČA Ovog vikenda pogledajte romantičnu komediju “Uzimam, možda” i avanturistički film “Ant-Man i Wasp: Kvantumanija”

Ovog vikenda u Kinu Pitomača pogledajte dvije kino projekcije. U petak, 17. ožujka u 20 sati, na rasporedu je romantična komedija “Uzimam možda”. U nedjelju, 19. ožujka u 17 sati možete pogledati avanturistički film “Ant-Man i Wasp: Kvantumanija”.

UZIMAM, MOŽDA

Izvorno ime: Maybe I Do

Redatelj: Michael Jacobs

Žanr: komedija, romansa/ljubavni

Uloge: Emma Roberts, Susan Sarandon, Diane Keaton, Richard Gere, William H. Macy

Trajanje filma: 95 min

Godina: 2023.

Država: SAD

Sadržaj filma: Michelle i Allen su u svojoj vezi došli do točke kada trebaju poduzeti slijedeći korak prema braku. Misleći da je dobra ideja pozvati roditelje da se konačno upoznaju, priprema se večera i igre počinju. Na opće iznenađenje, roditelji se već dobro poznaju – previše dobro – što dovodi do različitih, otkrivajućih i urnebesno zabavnih razmišljanja o vrijednosti braka.

ANT-MAN I WASP: KVANTUMANIJA

Izvorno ime: Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Redatelj: Peyton Reed

Žanr: akcija, avantura, komedija

Uloge: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Jonathan Majors

Trajanje filma: 125 min

Godina: 2023.

Država: SAD

Sadržaj filma: Scott Lang i Hope Van Dyne, zajedno s Hopeinim roditeljima Hankom Pymom (Michael Douglas) i Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer), te njegovom kćeri Cassie Lang, istražuju Kvantno carstvo u kojem komuniciraju s neobičnim stvorenjima i upuštaju se u avanturu koja nadilazi granice onoga što su mislili moguće.

(www.icv.hr, ib)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content