KINO PITOMAČA U petak pogledajte kazališnu predstavu “Beba” Kerekesh teatra, a u nedjelju avanturistički film “Dungeons & Dragons: Čast lopova”

Ovog petka, 31. ožujka u 19 sati, u Kinu Pitomača očekuje vas kazališna predstava Kerekesh Teatra pod nazivom “Beba” gdje glavne uloge pripadaju Mirni Medaković Stepinac i Ljubomiru Kerekešu. U nedjelju, 2. travnja u 17 sati, na rasporedu je avanturistički film “Dungeons & Dragons: Čast lopova”.

BEBA

Kazališna predstava “Beba” Kerekesh Teatra na pravljena je prema tekstu i režiji Ljubomira Kerekeša koji i sam glumi u njoj zajedno sa Mirnom Medaković Stepinac.

Opis: Nemojte se sramiti. Svi imamo probleme. I svi znamo da je najbolje o problemima razgovarati sa psihologom. Naša Svjetlana Fufić zvana BEBA dolazi psihologu po prvi put. Od silnog uzbuđenja, mušica u glavi i gomile problema jednostavno započinje razgovor sa gospodinom u bijeloj odori. Taj gospodin je maler i jedino što zna o psihologiji je da mora pomalati ured i hodnik psihološke ordinacije. Bivši muževi Svjetlane Fufić izvukli su deblji kraj. Hoće li i ovaj slučajni psiholog s valjkom u ruci, saznajte u komediji Kerekesh Teatra jer u čekaonicu dolazi “Beba”.

DUNGEONS & DRAGONS: ČAST LOPOVA

Izvorno ime: Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Redatelj: John Francis Daley, Jonathan Goldstein

Žanr: avantura, akcija

Uloge: Chris Pine, Justice Smith, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Sophia Lillis

Trajanje filma: 94 min

Godina: 2023.

Država: SAD

Sadržaj filma: Šarmantni lopov i skupina nevjerojatnih avanturista pripremaju epsku pljačku kako bi vratili izgubljenu relikviju, ali stvari krenu opasno po zlu kada naiđu na pogrešne ljude. Dungeons & Dragons: Čast lopova na veliko platno donosi bogati svijet i razigrani duh legendarne igre u ovoj zabavnoj avanturi prepunoj akcije.

(www.icv.hr, ib)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content