Održana izvanredna sjednica Gradskog vijeća Slatine tematski posvećena analizi stanja u gradskoj tvrtki Slatina kom d.o.o.

Jučer (petak) je na saziv predsjednika Gradskog vijeća Grada Slatine Tome Tomića održana izvanredna sjednica Gradskog vijeća tematski posvećena analizi stanja u gradskoj tvrtki Slatina kom d.o.o.

Sjednica, kojoj je prisustvovalo 14 gradskih vijećnika, započela je tradicionalnim aktualnim satom u sklopu kojega je postavljeno 18 vijećničkih pitanja.

Najviše prijepora izazvale su teme vezane uz predloženo povećanje cijene odvoza otpada, te o usluzi naplate parkiranja u gradu Slatini, gdje su se u konačnici svi složili da se za sljedeću sjednicu pripremi kvalitetna prezentacija s mogućim rješenjima kojima bi se ujedno pomoglo poslovanje Slatina koma koji je 2022. godinu zaključio s gubitkom od više od 1,1 milijun kuna, a da to stanovnici što manje osjete novim, odnosno povišenim nametima na njihov kućni budžet.

Ostale točke dnevnog reda su uz nekoliko sugestija vijećnika jednoglasno prihvaćene.

Pod posljednjom točkom “Pitanja i prijedlozi”, HDZ-ova vijećnica Ivona Balić uputila je vijećnicima i široj javnosti poziv na tribinu koja će se u organizaciji Zajednice žena Katarina Zrinski na temu “Izazovi suvremene obitelji” održati u subotu, 25. ožujka s početkom u 11 sati u Hrvatskom domu u Slatini.

(www.icv.hr, adf, mf, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content