Održana izvještajna skupština ŽRK Orahovica: Formiranje seniorske ekipe i uključenje u projekt “Vrtko”

U društvenim prostorijama orahovačkog nogometnog stadiona jučer (četvrtak) je održana izvještajna skupština ŽRK Orahovica. Podneseni su izvješće o radu kluba, financijsko izvješće, izvješće o radu trenera i izvješće Nadzornog odbora koja su usvojena jednoglasno.

– U klubu djeluje šest selekcija, od kojih se tri, U-16, U-14 i U-12, natječu u 1. hrvatskim ligama svog uzrasta. Klub je sudjelovao u organizaciji i realizaciji proslave 50 godišnjice rukometa u Orahovici, organizirao je tradicionalni turnir u mini rukometu Pave Vukelić -Pajo, a sudjelovao je i na svim natjecanjima u organizaciji Županijskog rukometnog saveza. Uz redovne dotacije iz Zajednice sportskih udruga grada Orahovice, klub ima pomoć i u radu od grada Orahovice, Županijskog rukometnog saveza, Hrvatskog rukometnog saveza i niz malih donatora i sponzora. Ostvarili smo odličnu suradnju s brojnim rukometnim klubovima u našoj županiji, ali i šire- između ostalog naglasila je predsjednica Emanuela Maričić.

U planu radu za ovu godinu poseban naglasak je stavljen na formiranje seniorske ekipe koja bi se natjecala u 3. hrvatskoj ligi Istok te, uz pomoć grada Orahovice i dječjeg vrtića, uključivanje u projekt hrvatskog rukometnog saveza i Europske rukometne federacije “Vrtko- rukomet u vrtićima”.

Rad skupštine i kluba pozdravili su u ime Hrvatskog rukometnog saveza i Rukometnog saveza Virovitičko-podravske županije, član skupštine HRS-a i tajnik RS VPŽ Mario Šolc, u ime Zajednice sportskih udruga grad Orahovice predsjednik Antun Grabovac i orahovački gradonačelnik Saša Rister.

– U gradu ćete uvijek imati podršku u svom radu. Posebice što rad zasnivate na treniraju s mladim uzrasnim kategorijama. Podržat ćemo ponovno formiranje seniorske ekipe i uključivanje u projekt “Vrtko”- zaključio je gradonačelnik Saša Rister.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content