Olivera Pleše ponovno izabrana za predsjednicu virovitičkog Kluba ritmičke gimnastike Pirueta

Klub ritmičke gimnastike Pirueta proteklog vikenda održao je redovnu izbornu skupštinu. Podnesena su izvješća o radu, izvješće o financijskom poslovanju i izvješće nadzornog odbora za 2022. godinu, koja su jednoglasno usvojena.

Zbog isteka mandata razriješena Su sva upravljačka tijela kluba. Za predsjednicu u novom mandatnom razdoblju izabrana je Olivera Pleše, dopredsjednica je Tena Tucelj, a tajnica Lara Pleše.

Uz njih, u Upravni odbor su izabrani Ivanka Šreter i Jelica Tucelj. U Nadzorni odbor su izabrani Tijana Tucelj za predsjednicu te Draženka Vernik i Nikolina Berlančić za članice.

KRG Pirueta zahvaljuje Gradu Virovitici, Sportskoj zajednici grada Virovitice, Virovitičko-podravskoj županiji, Turističkoj zajednici Virovitičko-podravske županije i Turističkoj zajednici grada Virovitice na podršci u radu kluba.

U tijeku su pripreme za međunarodni turnir u ritmičkoj gimnastici Pirueta Cup Virovitica 2023. koji će se održati 1. i 2. travnja u sportskoj dvorani OŠ Ivane Brlić -Mažuranić.

Na ovo veliko natjecanje u Viroviticu stiže više od 300 natjecateljica iz čak devet zemalja. KRG Pirueta predstavljat će 35 članica kluba, od obaveznog do vrhunskog apsolutnog programa.

(www.icv.hr, mš, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content