OPĆINA LUKAČ Održana 18. sjednica Općinskog vijeća: Donesen niz odluka, zaključaka i izvješća

U općinskoj vijećnici u Lukaču u četvrtak 30. ožujka održana je 18. sjednica Općinskog vijeća općine Lukač. Općinski vijećnici donijeli su niz odluka, zaključaka i izvješća.

Donesena je odluka o načinu i kriterijima ostvarivanja prednosti pri upisu djece u Dječjeg vrtića Bubamara te odluka o izboru najpovoljnije ponude za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području općine Lukač te zaključak o prihvaćanju financijskog izvješća Vatrogasne zajednice Općine Lukač za 2022. godinu.

Usvojeni su zaključci: o prihvaćanju Izvješća o izvršenju Plana gospodarenja otpadom Općine Lukač za 2022.godine, o prihvaćanju Izvješća komunalnog redara za srpanj –prosinac 2022.godine, o prihvaćanju Izvješća o izvršenju Plana gospodarenja otpadom Općine Lukač za 2022.godine, o prihvaćanju financijskog izvješća Vatrogasne zajednice Općine Lukač za 2022. godinu, o prihvaćanju Izvješća o izvršenju Plana djelovanja prirodnih nepogoda za 2022. godinu, o prihvaćanju Izvješća o radu načelnika Općine Lukač srpanj-prosinac 2022.godine i o prihvaćanju Izvješća o izvršenju Plana djelovanja prirodnih nepogoda za 2022. godinu.

Donesena su izvješća: o agrotehničkim mjerama, i mjerama za uređivanje i održavanje poljoprivrednih rudina na području Općine Lukač za 2022.godine, o primljenim i utrošenim sredstvima od prodaje, zakupa i koncesije poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu države za 2022.godinu. i o utrošku sredstava Programa u šumskog doprinosa za 2022.godinu.

Uz to usvojen je Godišnji plan davanja koncesije na području Općine Lukač 2023.godinu.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content