Potpisani ugovori za opremanje objekata u sklopu projekta „Moja kućica, moja slobodica“ Doma za odrasle osobe Borova

U prostorijama Doma za odrasle osobe Borova, potpisani su ugovori za opremanje objekata u sklopu EU projekta „Moja kućica, moja slobodica“. Nabava opreme nužna je za potrebe pružanja izvaninstitucijskih socijalnih usluga koje su glavna okosnica EU projekta.

Realizacijom ugovora nabaviti će se namještaj i druga oprema te sitni inventar za tri objekta u kojima će se pružati usluga organiziranog stanovanja, te jedan objekt za pružanje usluge poludnevnog/cjelodnevnog boravka. Također, pored navedenog nabaviti će se setovi posuda za prijevoz hrane za dostavu obroka starijim i nemoćnim osobama u okviru usluge pomoći u kući.

Ugovori za Grupu I (namještaj) i Grupu III (ostala oprema i sitni inventar) sklopljeni su sa tvrtkom Carpinus d.o.o. iz Drenovaca. Ugovor za Grupu II (tehnološka oprema) sklopljen sa tvrtkom Mewo d.o.o. iz Petrinje. Ispred Doma ugovore za nabavu opreme je potpisala ravnateljica Zlata Rončević. Potpisu ugovora nazočili su i djelatnici Vidre – Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije i voditeljica Odjela socijalnog rada, izvaninstitucionalne skrbi i dnevnog boravka Doma za odrasle osobe Borova.

(www.icv.hr, Dom za odrasle osobe Borova)

Slika 2 1

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content