Sve je spremno za sajam strukovnih zanimanja “Sad je hit majstor bit” koji će se u petak, 17. ožujka održati u Virovitici

Petak, 17. ožujka, rezerviran je za sajam strukovnih zanimanja “Sad je pravi hit majstor bit”, koji će se s početkom od 13.00 sati održati u Sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici.

Sajam je prvenstveno namijenjen učenicima osmih razreda osnovnih škola, ali i nižih razreda, a na njemu će se predstaviti srednje strukovne škole s područja Virovitičko-podravske županije, te poslodavci i obrtnici s ovog područja.

-Održali smo zadnji pripremni sastanak kojem je nazočilo sedmero ravnatelja strukovnih škola s područja VPŽ i brojni poduzetnici koji imaju želju davati stipendije budućim učenicima – majstorima. Cilj nam je promocija obrtničkih, uglavnom deficitarnih zanimanja, za koja i Virovitičko-podravska županija daje stipendiju učenicima – naglasila je pročelnica za obrazovanje i demografiju VPŽ Martina Bunić.

Foto 2 5
Foto: vpz.hr

Uz srednje strukovne škole s područja Virovitičko-podravske županije, na sajmu, čiju organizaciju potpisuje Virovitičko-podravska županija, predstavit će se brojni poduzetnici i obrtnici, HGK ŽK Virovitica, HOK-a POK VPŽ, HZZ-a…

(www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content