U Suhopolju održan plenum 4. NL BJ-KC-VT: Sezona počinje 11. ožujka derbijem vodećih momčadi

Pred početak proljetnog dijela sezone, jučer (utorak) je u Suhopolju održan plenum 4. nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Povjerenik za natjecanje Krunoslav Moslavac u kratkim je crtama iznio pregled jesenskog dijela sezone u kojemu je prvo mjesto zauzela Pitomača, koja je ujedno najgledanija i najefikasnija momčad lige s 51 postignutim zgoditkom. Najčvršću obranu ima Bilogora ’91 iz Grubišnog Polja koja je je primila samo pet zgoditaka.

Prvi strijelac lige bio je Ivan Kovačec iz Pitomače s 14 pogodaka, dok su Hrvoje Bači iz Tehničara i Valentino Paradinović iz Pitomače postigli po 12 pogodaka. Proljetni dio sezone počinje 11. i 12. ožujka, a već u prvom kolu 11. ožujka u Grubišnom Polju igra se derbi vodećih momčadi, domaće Bilogore ’91 i jesenskih prvaka nogometaša Pitomače.

IMG 7197 Custom 1

Neki klubovi su promijenili termine odigravanja svojih domaćih utakmica. Tako će Graničar iz Legrada u proljeće igrati nedjeljom, a Voćin, koji će i dalje domaće utakmice igrati u Mikleušu, subotom.

Disciplinski sudac Tihomir Majstorović pohvalio je ponašanje svih igrača i službenih osoba na utakmicama te je podsjetio koji igrači zbog kazni nemaju pravo nastupa u prvom proljetnom kolu.

Za uspješnu organizaciju utakmica u jesenkom dijelu klubove je pohvalio i povjerenik za sigurnost Kristijan Strusa.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content