Karusel i bakljada uoči susreta Osijeka i Lokomotive: Kohortaši slave 35. rođendan, a na posljednju utakmicu u Gradski vrt stižu brojniji nego ikad

Sutra (subota) s početkom u 17 sati na stadionu Gradski vrt u Osijeku, odigrat će se nogometna utakmica između NK Osijek i NK Lokomotiva.

Iz osječke policije nisu naznačili da je riječ o utakmici visokog rizika, iako se očekuje izuzetno veliki broj gledatelja s obzirom da osječki Kohortaši slave 35. rođendan grupe, pa se za veliku proslavu i zajednički dolazak pripremaju fanovi iz svih gradskih četvrti i mjesnih odbora.

Naime, već danas kreće karusel po osječkim ulicama, a u 21 sat će biti bakljada oko mostova na promenadi. Sutra uoči utakmice okupljanje je u prostoru udruge, odakle u 16 sati svi okupljeni kreću na utakmicu, nakon koje će se slaviti u noćnom klubu “Epic” u Tvrđi.

– Policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske obavljat će foto i video snimanje na cijelom području Policijske uprave osječko-baranjske prije, za vrijeme i nakon odigravanja nogometne utakmice- ističu iz policije iz koje upozoravaju kako u Gradski vrt neće biti dozvoljeno unošenje kišobrana, te stoga pozivaju sve gledatelje da se u slučaju loših vremenskih uvjeta opskrbe kabanicama.

(www.icv.hr, tj, foto: NK Osijek)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content