TO UHDDR Gornji Miholjac održao godišnju skupštinu i obilježio petu obljetnicu osnivanja

Temeljni ogranak Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Gornji Miholjac večeras (subota) je u prostoru Hrvatskog doma u Gornjem Miholjcu održao svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu i ujedno obilježio 5. obljetnicu osnivanja.

Uoči same skupštine, članovi TO UHDDR Gornji Miholjac i njihovi gosti položili su upaljene lampione uz spomenik poginulim hrvatskim braniteljima u središtu mjesta.

Skupštinu je pozdravnim riječima svim nazočnima otvorio predsjednik Željko Kolinger, koji je zatim iznio izvješće o radu temeljnog ogranka za 2022. godinu, kao i plan rada za 2023. Izvješće i plan rada usvojeni su jednoglasno od strane nazočnih članova.

Kolinger je potom uručio i zahvalnice zaslužnima za nesebičnu pomoć i potporu u ostvarivanju ciljeva i programskih aktivnosti TO UHDDR Gornji Miholjac, a dobili su ih Mato Bubaš, Ilija Nikolić, Darko Božičković, Nenad Križić, Samir Kolarić i Dragutin Fišli.

Pod zadnjom točkom dnevnog rada skupštine uslijedile su pozdravne riječi gostiju, pod kojom su rad članova TO UHDDR Gornji Miholjac i predsjednika Željka Kolingera pohvalili svi nazočni predstavnici i predsjednici udruga i društava s područja grada Slatine, kao i predstavnici javnih institucija.

(www.icv.hr, adf, foto: Z. Kodrić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content