U OŠ Davorin Trstenjak Čađavica održano županijsko natjecanje ”Sigurno u prometu”: Evo tko ide na državno natjecanje

Osnovna škola Davorin Trstenjak Čađavica danas (srijeda) je bila domaćin županijske razine natjecanja učenika osnovnih škola ”Sigurno u prometu”. Natjecanje je održano u organizaciji HAK Autokluba Virovitica.

U teoretskom i praktičnom dijelu natjecalo se sedam osnovnih škola s područja Virovitičko-podravske županije, i to: OŠ Vladimir Nazor Virovitica, OŠ Ivane Brlić Mažuranić Virovitica, OŠ Josipa Kozarca Slatina, OŠ Ivana Gorana Kovačića Gornje Bazje, OŠ Petra Preradovića Pitomača, OŠ Gradina i OŠ Vladimira Nazora Nova Bukovica.

– Proveli smo teoretsko i praktično ocjenjivanje učenika, a po dvoje najboljih učenika i učenica će ići na državno natjecanje koje će se održavati od 23. do 26. svibnja u Zadru. Trećeplasirani će im biti zamjene – rekao je tajnik Autokluba Virovitica Robert Valenteković.

REZULTATI EKIPNO

1. OŠ Vladimir Nazor Virovitica,
2. OŠ Ivane Brlić Mažuranić Virovitica,
3. OŠ Josipa Kozarca Slatina,
4. OŠ Ivana Gorana Kovačića Gornje Bazije,
5. OŠ Petra Preradovića Pitomača,
6. OŠ Gradina,
7. OŠ Vladimira Nazora Nova Bukovica.

REZULTATI POJEDINAČNO

Učenice:
1. Katarina Kanjka OŠ Vladimir Nazor Virovitica
2. Iva Perić Vladimir Nazor Virovitica
3. Ana Kosanović OŠ Ivane Brlić Mažuranić Virovitica

Učenici:
1. Marko Strazzabosco OŠ Ivane Brlić Mažuranić Virovitica
2. Matija Galježar OŠ Vladimir Nazor Virovitica
3. Filip Cindrić OŠ Ivane Brlić Mažuranić Virovitica

Natjecanje je došla podržati i policijska službenica za preventivu u cestovnom prometu Policijske uprave virovitičko-podravske Anita Relić.

– Mi kao Policijska uprava svakako podržavamo i pokušavamo promovirati ovakve događaje kako bi se što više djece uključilo u edukacije i u konačnici sudjelovalo u natjecanju. Škole su te u kojima djeca mogu kroz edukacije i natjecanja naučiti prometna pravila i prometne propise koji će im zasigurno biti od koristi. Cilj nam je da što više djece prođe edukaciju, a oni najbolji dođu na natjecanje ”Sigurno u prometu” – rekla je Anita Relić.

Zahvalnice školama za sudjelovanje, te pehare i prigodne poklone najboljim učenicama i učenicima, uručili su ravnateljica OŠ Davorin Trstenjak Čađavica Ksenija Žunec, tajnik Autokluba Virovitica Robert Valenteković i policijska službenica za preventivu u cestovnom prometu Policijske uprave virovitičko-podravske Anita Relić.

(www.icv.hr, adf; Foto: D. Fišli, K. Žunec)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content