2. NL NS SJEVER/ISTOK Odigrano posljednje kolo: Po dvije pobjede za Voćin i Pitomaču, Papuk poražen u Daruvaru, Slatina osvojila bod protiv Koprivnice

Proteklog vikenda odigrano je posljednje, 18. kolo 2. NL NS Sjever/Istok.

POČETNICI U-11

Nogometaši Voćina na svom su terenu došli do pobjede protiv vršnjaka iz Suhopolja. Po dva zgoditka za domaću momčad postigli su Leon Simonović i Josip Jozić, dok je dvostruki strijelac za “žuto-zelene” bio Karlo Kojadin.

Slatina je teško stradala na svom terenu protiv Koprivnice. Gosti su uvjerljivo slavili, a jedini pogodak za Slatinu postigao je Jan Tomac.

Pitomača je kod kuće stigla do bodova protiv Podravca. Po dva gola postigli su Ivan Perić i Viktor Utješinović, jednog je dodao Fran Hampovčan, dok je preostali pogodak bio autogol Mihaela Jukića.

Daruvar je u posljednjoj utakmici kola upisao pobjedu protiv Papuka, a jedini zgoditak za goste postigao je Duje Jockov.

rezultati 18. kola:

Voćin – Suhopolje 4:2
Slatina – Koprivnica 1:12
Pitomača – Podravac 6:0
Daruvar – Papuk Osječko 1664. 6:1

tt 32

MLAĐI PIONIRI U-13

Suhopolje je Voćinu uzvratilo za poraz u mlađem uzrastu, a grofovi su slavili golovima Leona Pasarića, Matea Gojevića i Luke Šafrana.

Pitomača je protiv Podravca upisala i drugu pobjedu. Domaća momčad slavila je golovima Frana Siladića

Daruvar je i u starijem uzrastu bio uspješniji od orahovačkog Papuka, dok je Slatina protiv Koprivnice na svom terenu uzela bod u utakmici bez pogodaka.

rezultati 18. kola:

Voćin – Suhopolje 0:3
Slatina – Koprivnica 0:0
Pitomača – Podravac 2:0
Daruvar – Papuk Osječko 1664. 4:0

tt 33

PIONIRI U-15

Do druge pobjede u tri odigrane utakmice protiv Suhopolja došla je momčad Voćina, a za nju su se pobrinuli Ivan Gegić i Antonio Jaković. Gol za Suhopolje postigao je Mihael Rokinger.

Slatina i Papuk Osječko 1664. poraženi su od Koprivnice odnosno Daruvara, a utakmicu protiv Podravca iz Virja izgubila je i Pitomača. Pogodak za Pitomaču postigao je Toni Oberan.

rezultati 18. kola:

Voćin – Suhopolje 2:1
Slatina – Koprivnica 0:8
Pitomača – Podravac 1:3
Daruvar – Papuk Osječko 1664. 6:0

tt 34

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content