2. ŽNL ISTOK Plavi gostuju kod Mladosti u Bakiću: Munja kod Mladosti 1930 u Čađavici

Ovog vikenda na rasporedu su utakmice 17. kola 2. ŽNL Istok.

Petoplasirani Nogometaši Grabića dočekuju prvaka Zrinskog iz Nove Bukovice. Domaćini će u ovom dvoboju pokušati preokrenuti sreću na svoj mlin nakon tri uzastopna poraza te doći do pobjede i tako ugroziti Dinamo iz Josipova na četvrtom mjestu.

Dinamo iz Josipova gostuje kod devetoplasirane Ćeralije koja prošlu utakmicu nije doputovala na utakmicu. Još uvijek se čeka pravorijek ŽNS-VPŽ te je samo pitanje vremena kada će sva tri boda biti dodijeljena Plavima koji bi tako, trenutno, zasjeli na drugo mjesto. Za domaćine pravo nastupa neće imati Nikolić Luka zbog akumulirana tri žuta kartona.

Mladost iz Bakića će na svom terenu dočekati Plave koji traže pobjedu za učvršćivanje drugog mjesta, dok Mladost iz Bakića ima priliku ugroziti Mladost 1930 iz Čađavice na sedmom mjestu. Za domaćine pravo nastupa neće imati Horvat Antonijo i Horvat Andrej zbog akumuliranih žutih kartona.

Mladost 1930 iz Čađavice dočekuju Munju koja također traži pobjedu te opako pušu za vratom Plavima u borbi za drugo mjesto. Domaćini neće moći računati na Josipa Mađarevića zbog žutih kartona.

Šestoplasirani Standard ugošćuje posljednoplasiranu Krčevinu te traže priključak za peto mjesto. Za goste pravo nastupa neće imati Eršegović Alen zbog crvenog kartona.

  1. ŽNL ISTOK, 17. kolo:

subota, 13. svibnja u 17 sati

Ćeralije – Dinamo (J)
Standard – Krčevina

nedjelja, 14. svibnja u 17 sati

Mladost (B) – Plavi
Mladost 1930 (Čađ) – Munja
Grabić – Zrinski (NB)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content