Darko Međimorec ovogodišnji dobitnik priznanja za dugogodišnji rad u rukometu

Udruga hrvatskih rukometnih trenera svake godine za vrijeme središnjeg trenerskog seminara, na prijedlog klubova i županijskih rukometnih saveza, dodjeljuje nagrade najuspješnijim trenerima.

Ovogodišnji dobitnici priznanja za dugogodišnji trenerski rad su Pero Markov i Virovitičani Darko Međimorec koji je jedan od najuspješnijih virovitičkih rukometnih trenera.

Sa svojim igračicama osvojio je niz medalja na klupskim i školskim državnim prvenstvima. Vrhunac uspjeha bila je 2002. godina kada je Gimnazija Petra Preradovića Virovitica, kao školski prvak hrvatske u ženskom rukometu, otišla na Svjetsko školsko prvenstvo u Solun u Grčkoj gdje je osvojila prvo mjesto te postaju svjetske prvakinje.

Upravo za taj uspjeh dobiva brojna priznanja i nagrade među kojima je Nagrada Grada Virovitice za najboljeg rukometnog trenera, Nagrada županije Virovitičko-podravske, te najvišu Državnu nagradu za sportske uspjehe Franjo Bučar.

Priznanja će im uručiti izbornik hrvatske miške seniorske reprezentacije Goran Perkovac za vrijeme trenerskog seminara u nedjelju 28. svibnja u Poreču.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content