Na 3. policijskim sportskim igrama sudionici iz 10 država svijeta: Ekipno najbolji hrvački klub “Fani” iz Donjeg Miholjca

Policijska uprava osječko-baranjska uz podršku Hrvatskog Ju-Jitsu Saveza i Bosne i Hercegovine te Osječko-baranjske županije, športskih zajednica, baranjskih općina i Grada Belog Manastira organizirala je ”3. policijske sportske igre”, koje su održane u subotu u Belom Manastiru.

Na policijskim sportskim igrama okupilo se oko 150 sudionika iz deset država (Engleske, Italije, Češke, Turske, Bugarske, Tunisa, Bosne i Hercegovine, Srbije, Sjeverne Makedonije i Hrvatske), koji su se natjecali u brojnim borilačkim sportovima kao što su: Jiu Jitsu, akido, karate, džudo, hrvanje i mačevanje.

Građanima su tako policijski službenici prezentirali tehnike treniranja te borilačke vještine kojima mogu primjeniti u obrani od eventualnih napadača.

Sportskom događaju nazočili su i Robert Hart, predsjednik Europskog Jiu Jitsu Saveza, Yavor Dyankov (Jiu Jitsu VIII Dan Kancho), izvršni direktor Europskog Jiu Jitsu Saveza (Jiu Jitsu VIII Dan Shihan) te domaćini Željko Dalić, predsjednik Hrvatskog Ju-Jitsu Saveza i Bosne i Hercegovine (Jiu Jitsu IV Dan Senjei) i Ladislav Bece, načelnik Policijske uprave osječko-baranjske (Jiu Jitsu i Dan Sho dan).

Ekipni pobjednici natjecanja su policajci iz Češke, borilački klub Jing-Jang iz Bosne i Hercegovine, te hrvački klub „Fani“ iz Donjeg Miholjca.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content