Održana 20. sjednica Općinskog vijeća Lukač: Izabran izvođač radova za izgradnju pješačke staze Terezino Polje – Istok II.

U općinskoj vijećnici u Lukaču u utorak je održana 20. sjednica Općinskog vijeća. Vijećnici su usvojili godišnji izvještaj o izvršenju proračuna općine Lukač za 2022. godinu, godišnji izvještaj o izvršenju financijskog plana Dječjeg vrtića Bubamara te niz izvještaja o utrošku sredstava općine Lukač u 2022. godini, koja pokrivaju sve sfere života u općini.

Donesena je odluka o osnivanju prava služnosti s Virovitičko – podravskom županijom za gradnju sustava javnog navodnjavanja općine Lukač, kao i odluka o davanju suglasnosti na odabir najpovoljnije ponude u postupku javne nabave izgradnje pješače staze- Terezino Polje – Istok II.

Među pristiglim ponudama, za najpovoljnijeg izvođača stručno povjerenstvo predložilo je tvrtku Prajo beton d.o.o. iz Lukača. Radovi će početi za desetak dana i samo će se nastaviti na radove izgradnje pješačke staze Terezino Polje – Istok I., koji su počeli prije nekoliko dana.

Ukupna vrijednost radova na izgradnji pješačke staze Terezino Polje Istok II. iznosi 66.359,68 eura, dok je ukupna vrijednost radova na izgradnji pješačke staze Terezino Polje Istok I. i Istok II. 174.796,83 eura.

Rok za završetak radova na obje faze izgradnje pješačke staze Terezino Polje Istok je 31. prosinac.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content