OPĆINA SOPJE U petak, 26. svibnja edukacija za poljoprivrednike i prijavitelje na javni natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH

Općina Sopje, u suradnji s tvrtkom Agrodet d.o.o. poziva sve zainteresirane poljoprivrednike i prijavitelje na javni natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području općine Sopje, na edukaciju o natječaju za zakup poljoprivrednog zemljišta i dokumentaciji ponuditelja koja se prilaže uz prijavu na natječaj.

Edukacija će se održati u petak, 26. svibnja s početkom u 11:00 sati u velikoj sali Općine Sopje.

– Poštovani poljoprivrednici, napokon je došao i taj trenutak. Dobili smo suglasnost za natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta na području općine Sopje. Ono što nam slijedi je donošenje odluke o raspisivanju natječaja na Općinskom vijeću, a prije toga, ovog petka u 11.00 sati u velikoj sali Općine Sopje osigurali smo edukaciju za pripremu prijava za navedeni natječaj. Ovim putem pozivam sve zainteresirane poljoprivrednike na ovu korisnu edukaciju kako bi svi spremno dočekali ovaj dugoočekivani natječaj. Sretno svima – poručio je načelnik Berislav Androš.

(www.icv.hr, adf, Općina Sopje)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content