Orahovački Palčići donirali igračke, knjige i opremu mališanima iz čačinačke Lipe, Krmpotić: Svaka nam je pomoć dobrodošla

Dječji vrtić ”Palčić” Orahovica organizirao je humanitarnu akciju kojom je prikupljena oprema, odnosno igračke, knjige, slikovnice i drugo, kao pomoć Dječjem vrtiću ”Lipa” Čačinci. Danas su v.d. ravnateljice Palčića Anita Zavada i odgajateljica Monika Jelić predale prikupljeno čačinačkom dječjem vrtiću:

– Kada smo vidjeli što se dogodilo vrtiću naših malih prijatelja iz Čačinaca, odlučili smo pomoći. Prije svega moram reći da su u cijeloj akciji najviše odradili roditelji naših polaznika koji su donirali velik broj didaktičke opreme i od srca im se zahvaljujem na svemu. Nadam se da smo ovim svojim prilogom barem malo olakšali rad čačinačkog vrtića – rekla je Anita.

U Čačincima ih je dočekala ravnateljica Lipe Ana Krmpotić:

– U proteklih nekoliko dana doista pomoć stiže za svih strana i svima se zahvaljujem od srca, pa tako i prijateljima vrtićancima iz Orahovice i njihovim roditeljima. Svaka nam je pomoć dobro došla i još jednom hvala svim ljudima velikog srca – rekla je Krmpotić.

(www.icv.hr,, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content