Policija objavila detalje prometne nesreće u Slatini u kojoj je 20-godišnji vozač zadobio teške tjelesne ozljede

Policijska uprava virovitičko-podravska objavila je okolnosti prometne nesreće koja se jučer (utorak) u večernjim satima dogodila u Ulici kralja Zvonimira u Slatini. Naime, kako izvještavaju, 20-godišnji vozač osobnog automobila zbog neprilagođene brzine uvjetima na cesti izazvao je prometnu nesreću u kojoj je zadobio teške tjelesne ozljede.

– Muškarac nije prilagodio brzinu kretanja osobnog vozila uvjetima na cesti, odnosno mokrom kolniku zbog obilnih kiša, te je prilikom izlaska iz zavoja došlo do zanošenja i nekontroliranog kretanja vozila. Nakon što je vozilo zahvatilo putnu bankinu i oštetilo smjerokazni stupić, udarilo je u kanalizacijski šaht te nastavilo kretanje preko putnog mosta, podigavši mljeveni kamen koji je oštetio prozore na obiteljskoj kući. Vozilo je rotirajući se po kolniku završilo svoju nekontroliranu putanju u putnom kanalu – stoji u policijskom priopćenju. 

Mladi, 20-godišnji vozač u nesreći je zadobio teške tjelesne ozljede, a liječnička pomoć pružena mu je u Općoj bolnici Virovitica. Nije bio pod utjecajem alkohola. 

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content