Predškolaci DV Suncokret Slatina i PO Mikleuš održali završne svečanosti

Kako se školska godina bliži kraju, tako se predškolcima u vrtiću bliži oproštaj od njihovih prijatelja, odgojitelja i ustanove u kojoj su proveli brojne vesele dane.

Kao i svake godine do sada, krajem svibnja upriličene su završne svečanosti predškolaca u Dječjem vrtiću Suncokret u Slatini i u Područnom odjelu u Mikleušu.

– Uvijek je vrlo emotivno na našim završnim svečanostima, jer se opraštamo od djece s kojom smo se jako zbližili tijekom nekoliko godina njihovog boravka u vrtiću. No ujedno smo i jako sretni i ponosni jer iz vrtića ispraćamo zrelu i odgovornu djecu, spremnu za suočavanje sa svim izazovima koji ih za nekoliko mjeseci očekuju u školskim klupama. Svim našim dragim predškolcima želimo puno sreće, a roditeljima želimo da uspješno sa svojom djecom prođu veliku životnu avanturu koja se zove škola. Zahvaljujem Gradu Slatini, Općini Mikleuš i Općini Nova Bukovica na podršci u našem radu tijekom cijele pedagoške godine – rekla je ravnateljica Dječjeg vrtića Suncokret Snježana Dupan Lovrić.

(adf; DV Suncokret)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content